مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت زندانی بی گناه

جبران خسارت و اعاده ی حیثیت و خسارت 25روز زندان بودند که منجر به از دست رفتن شغلم شده و باعث بدنامی این جانب دراجتماع شده است ویک دستگاه موتورسیکلت سند اوراقی هم داشتم که جهت اوراق کردن واستفاده از وسایل آن را داشتم که به خاطر گزارش غلط ماموران کلانتری و شاکی شدن نماینده‌ شرکت باعث مصادره ی موتورم کشور به نفع دولت شده آیا دادگاه ازحق وحقوق این جانب که دردادگاه وهمچنین دیوان عالی کشور حکم تبرئه گرفته ام دفاع می‌کند وبابت 25 روزی که بنده زندانی شده ام وبنده راننده بیل هستم روز مزدی هستم و در زمان زندان روزی900000هزار مزد می گرفتم و در آن 25 روز هیچ گونه درآمدی که نداشتم کارم هم ازدست رفت آیا دادگاه محترم خسارت‌های روزهای حبس را و همچنین از دست رفتن کارم رااز نماینده شرکت وشرکت می گیرد برای من

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی شما می توانید شکایت کنید و از صندوق ملی خسارت بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
اما کار شما نیست کار وکیل دادگستری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است.
از طریق كميسيون‌های استانی و ملی جبران خسارت ناشی از بازداشت می‌توانید اقدام نمائید.