مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور حکم توسط قاضی

سلام و عرض ادب.
از دکتر روانشناسی که بر علیه بنده گواهی صادر کرده و تحویل همسر سابق من داده بود شکایت کردم و مشخص گردید که گواهی خلاف واقع است و روانشناس به شلاق و محرومیت از اشتغال محکوم شد. اکنون دادخواست ابطال گواهی و مطالبه خسارات ( یعنی هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل همین دادخواست ) را داده ام که قاضی حکم به ابطال گواهی داده اما در مورد مطالبه خسارات هیچ گونه نظر و حکمی نداده است. راه حل چیست؟ تقاضای تجدید نظر خواهی یا تقاضای اصلاح حکم از قاضی بدوی؟ ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام ابتدائا به شعبه مربوطه درخواست بدهید درخصوص حق الوکاله وخسارت دادرسی تصمیم گیری کنند در صورتی که اظهار نظری صورت نگرفته باشد در فرجه مقرر تجدیدنظر خواهی کنید