مشاوره حقوقی رایگان - خروج دانشجویان مشمول از کشور

سلام و خسته نباشید
بنده یک دانشجو هستم و برای خروج از کشور به منظور سفر سیاحتی اقدام به مجوز کرده ام و تمام مراحل طی شده و به مورد تایید سازمان نظام وظیفه رسیده
پرسشم در این مورد بود که ما در فرم درخواست خروج تاریخ خروج رو 3/21 زدیم و برگشت رو 4/20
می خواستم بدونم که ما در حقیقت تا ساعت 12 شب روز بیستم تیر ماه فرصت ورود به کشور رو داریم؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
ورود و خروج شما اگر ویزای کشوری خاص باشد طبق ویزا باید صورت گیرد ولی اگر غیر از کشورهایی باشد که بدون دعوتنامه می توان رفت بله طبق رویه درخواستی باید انجام شود