مشاوره حقوقی رایگان - توکیل خودرو لیزینگی

با سلام
بنده ماشینی را به کسی فروختم که مدعی بود برای همسرش میخرد لذا مبایعه نامه بنام شخص غایب نوشته شد اما سفته و اثر انگشت و ضمانت اجرای سفته که در پشت مبایعه نامه انجام شد از شخص مذکور یعنی شخص حاضر گرفتم. ماشین در رهن سایپا ست و دو قسطش باقی مانده. برای همین سفته و غیره گرفتم.
وکالتنامه دوازده ماه با قید اینکه هرگونه نقل و انتقال منوط به تسویه حساب با مرتهن است بنام همان خانم غایب تنظیم شده. یعنی بنده مبایعه نامه ای دارم که متعهد و خریدار یکسان نیست.
از طرفی مقرر شد که خلافی قبلی نیز توسط خریدار پرداخت شود اما پرداخت نمیکند و من شک دارم که نامبرده صادق یا کلاهبردار است.
میتوانم برای تنظیم مبایعه نامه صحیح یا اثبات هویت نامبرده یا ... اقدام به دادخواست توقیف خودرو یا هر راه حلی که بنظر اساتید میرسد داشته باشم؟
اگر بخواهم تمام امر را به وکیل قانونی بسپارم چقدر هزینه دارد؟
مبلغ معامله 35 میلیون تومان بوده است. نگرانی بنده جدا از پرداخت مبلغ خلافی پیشین، بابت دو قسط مانده و احتمال فروش خودرو توسط وکیل بدون کسر وجه بدهی سایپا و همچنین جرایم و خلاف محتمل آتی هم هست.
ممنون

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

باسلام اولا با عنايت به اينكه هنوز تعويض پلاك صورت نگرفته است شما مجبوريد تا زمان فك رهن صبر نماييد تا بعد از فك رهن پلاك خويش را تحويل بگيريد ثانيا چون وكالتنامه يك ساله است ايشان پيش از يكسال نميتوانند مطالبه سند نمايند ثالثا پيشنهاد من تسويه دوقسط آتي و فك رهن توسط شما و بلافاصله توقيف خودرو جهت وصول مطالبات و زيانهاي وارده ميباشد