مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام باعرض خسته نباشيد
من چند روز پیش خودرویی معامله و معاوضه کرده ام بعد صبح همان روز متوجه شدم خودرویی که به من دادن شکایت پلاک داره خودرویی که من دادم هم به فروش رفته تمام حساب کتاب مونم کردیم فقط تنظیم سند مونده الان هم طرف مقابل چون از شخصی دیگه گرفته با اون حساب کتاب دارن پاپیش نمیزاره حالا من موندم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید الان ماشینو که گرفتمو بخاطر شکایت نمی تونم استفاده کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام منظور از شکایت پلاک اگر مطالبه پلاک توسط مالک قبلی است که میتوانید به وی مراجعه کنید و پلاک را تعویض کنید و اگر حاضر به تعویض پلاک نشود دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک علیه مالک پلاک و خریداران قبلی به دادگاه یا شورای حل اختلاف بدهید.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرف ایادی ماقبل و مالک تنطیم کنید ضمنا اگر پلاک خودرو از سوی شخص ثالث توقیف شده باشه لازم است بعنوان معترض ثالث وارد شوید یا الزام فروشنده رو به رفع بازداشت بخوایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

احتمالا منظورسائل شکایت ثالث است نه مالک قبلی،لذا دراین حال برابرقولنامه ای که دارید به دادگاه مراجعه وسندراضمیمه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
اگر هنگام انتقال توقیف باشد، معامله باطل است.
مفاد قرارداد حائز اهمیت است.
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.