مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه و اجرت المثل

سلام روز بخیر
ما چند سال پیش یه اپارتمانی خریداری کردیم و یک دانگ یک دانگ تقسیم کردیم بین خودمون و هر کدوممون یه سند تک برگ برای یک دانگ خودمون داریم و اقرا نامه دادیم تا زمان حیات مادر نقل و انتقال سند مقدور نیست
با توجه به اینکه من توی خونه به دلیل اختلاف بر سر ارث و میراث زندگی نمیکنم و با توجه به این اقرارنامه ایا میتونم تقاضای اجرت المثل تصرف بگیرم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا دریافت اجرت المثل از ملک مشاعی زمانی میسر است که اثبات نمایید سایر شرکا حق استیفا منفعت از ملک را به شما نداده ومانع شده اند امر بدین نحو شده باشد بله حق دریافت اجرت المثل ایان تصرف دارید البته رویه قضایی در اینخصوص متفاوت است وبرخی از محاکم به صرف درخواست حکم به پرداخت خواهند دادونیازی به اثبات مورد فوق نیست