مشاوره حقوقی رایگان - انتقال جواز اسلحه شکاری

با سلام و خسته نباشید. بنده یک عدد اسلحه شکاری میخواهم بخرم که تاریخ جواز که بنام فروشنده میباشد برج ده سال نود و هشت است، اینطور که شنیدم که تا سه سال فروشنده حق انتقال جواز ندارد، بی زحمت خواستم بدونم که قرارداد بنگاهی یا محضری باید بنویسم؟ که در تاریخ مورد نظر فروشنده نتواند از انتقال جواز سر باز بزند؟ آیا نامه از ارتش میدهند؟ آیا در این مدت اگر پاسگاه اسلحه را بببند ضبط میکند؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
انتقال جواز اسلحه مشکل است و شرایط خاصی دارد بهتر است ابتدا جواز را انتقال بدهد و سپس شما پول اسلحه را بپردازید