مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن طلب از کفیل

باسلام.
اگر بدهکار طلب خود را ندهد چکار کنیم؟ با اینکه کفیل و فیش حقوقی نیز دارد . آیا پولی که کفیل به حساب دادگستری بریزد وجه الکفاله محسوب میشود ؟ و آنرا به من میدهند ؟ اگر نشود تکلیف طلب من چیست ؟ چه کسی طلب مرا میدهد ؟ الان مقداری از بدهی متهم از حساب کفیل او گرفته شده آیا اگر به اجرای احکام بروم آنرا به من میدهند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از کفیل گرفته شده باشد به حساب شما واریز خواهد شد از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید