مشاوره حقوقی رایگان - مغازه

سلام مغازه من رهن کارخانه بوده الان سند ملکی به نام آنها شده اما تجاری به اسمم من است قیمت آیا میتوانند مرا از مغازه بیرون کنند در ضمن مبلغ مغازه خیلی بالاتر از بدهی است آیا کارشناس قیمت تجاری را در نظر نگرفته ؟ الان من چطور باید از مغازه استفاده کنم اگه امکان دارد جواب منو زود بدید ممنون و تشکر از اینکه اطلاعات رو رایگان در اختیار مردم میگذارید خدا خیر بده.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم صبح بخیر آنها یعنی کی ؟
اگر بانک منظورتان است که قانون تصویب شده است که بانکها نمیتوانند اموال مردم را بابت بدهی به نام خود کنند . باید بروند دادگاه ودرخواست کنند که در اینصورت قیمت مغاره هم محاسبه میشود و قطعا فقط به میزان بدهی خود مالک میشوند در ضمن قوانینی هم در خصوص بخشودگی سود و جریمه در وامهای بیش از صد میلیون تومان هست باید همه اینها بررسی شود حتما با مدارک کامل به یک وکیل با تجربه مراجعه نمایید