مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه/ ترخیص ماشین (خاور) باضمانت بیمه مربوطه

با سلام و احترام خدمت شما اساتید بزگوار، 2هفته پیش بنده (عابر پیاده بودم) تصادفی با خاور در کنار اتوبان داشتم و 4 تا از مهره های کمرم دچا ر شکستگی شده و اکنون مراحل پزشک قانونی را طی می کنم. پرسش من این است 1-مقدار دیه چقدر میشود2-هنوز از من گزارشی درمورد نحوه تصادف (کلانتری-دادگاه) صورت نگرفته است ولی امروز شنیدم که وسیله نقلیه (خاور) با ضمانت بیمه ترخیص شده آیا همین چیزی که تا هنوز وضعیت من مشخص نشده و من همچنان درد میکشم و در بستر هستم امکان پذیر است. باسپاس فراوان

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام میزان دیه با توجه به نظریه پزشکی قانونی توسط قاضی تعیین میشود در خصوص تصادفات جرحی که منجر به پرداخت دیه میشود با ارائه مدارک بیمه رفع توقیف وسیله نقلیه بلامانع است شما از طریق کلانتری محل وقوع تصادف، مراحل پرونده رو پیگیری و به شعبه مرجوع الیه برای اقامه شکایت خود و تعیین و دریافت دیه مراجعه نمایید