مشاوره حقوقی رایگان - دیه در مورد نزاع دسته جمعی

سلام پسر من به اتفاق 5 نفر با یه پسر دیگه دعوا کردن البته دونفر اصلی که ضرب و جرح شاکی بیشتر توسط اونا انجام شده اصلا هیچ اسمی تو رای نهایی دادگاه ازشون نیومده نمیدونیمم به چه علت و 3 نفر اسمشون تو رای نهایی دادگاه هست و بعد از دادگاه براساس شواهد و پزشکی قانونی دیه خیلی زیادی نزدیک 170 میلیون حکم دادن. نوشتن تا بیست روز میشه اعتراض کرد آیا اگر اعتراض کنیم حکم بدتر نمیشه و آیا میشه دیه اقساط پرداخت بشه و اگر بعد از حکم دادگاه رضایت شاکی رو بگیریم تاثیری داره؟ واگر الان وکیل بگیریم یا اعتراض کنیم تاثیر داره؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

مدارک و رای را برای من در واتس اپ ارسال فرمایید

موسی حسین وند

جناب آقای موسی حسین وند :

1- اگر رای درست نمیدونید تجدیدنظرخواهی کنید.
2- در تجدیدنظر بدتر نمیشه نگران نباشید.
3- بعد از قطعی شدن رای میتونید تقاضای اعسار و قسطی کردن دیه بدید.
4- ترجیحا” وکیل کیفری بگیرید. یا حداقل از وکیل کیفری مشاوره بگیرید.