مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تبدیل مرخصی 6 ماهه به 9 ماهه با شکایت در دیوان

سلام. من مدارک لازم برای طرح شکایت از تامین اجتماعی در دیوان عدالت رو دارم. 2 تا از مدارکش رو ابهام دارم:
1-استعلام تامین اجتماعی رو از کجا باید بگیرم؟ از سایت بگیرم؟ بدون مهر دیوان عدالت قبول میکنه،؟
2-مدرک بعدی گواهی پزشکی است. پزشکم دقیقا باید چه متنی برای دیوان بنویسه؟ پزشک دیگه هم میتونه بنویسه؟ پزشکای بیمارستانهای تامین اجتماعی
3- آیا خودم میتونم رای بگیرم؟ گفتن بعد رای باید اجراییه هم گرفته شود. درسته؟
دقیقا چقد طول میکشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

نمیدانم