مشاوره حقوقی رایگان - بدل از جزای نقدی

با سلام
من به علت ساخت مشروبات الکلی به ده ماه حبس محکوم شدم و مبلغ 725 میلیون تومان جریمه سئوالم اینه بعد از تحمل حبس طبق قانون مصوب 1377 ماده یک بدل از جزای نقدی که اشاره شده حداکثر تحمل حبس نباید بیشتر از حداکثر آن جرم باشد چقدر باید تحمل زندان نمایم

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. اولا متن دقیق دادنامه قطعی شما باید رویت شود. دوما این مبلغ که محکوم شده اید با بدل ازجزای نقدی متفاوت بوده و بنظرمیرسد هم حبس هم جزای نقدی باید تحمل گردد