مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام و درود
بنده به جرم ساخت مشروب دست ساز محکوم به 6ماه حبس و 486میلیون جریمه شدم در حال حاضر 8ماهه که حبسم تمام و در جریمه هستم،6ماه پیش عفو موردی من قبول شد و 186میلون شد، ایا من میتونم درخواست تعلیق بکنم و اینکه اگه اعسار بزنم چنانکه عفو رهبری بدن به بقیه اقساط جریمم میخوره؟،ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما یکبار اعسار زدید که قسط بندی شده است پس دیگر نمیتوانید باید درخواست تعدیل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت درخواست کنید ضرری ندارد.

یک وکیل

سلام دادخواست اعسار مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست اعسار دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید