مشاوره حقوقی رایگان - نیاز فروش به ملک و ممانعت مستاجر به اجازه ی بازدید

بنده برای خرید ملک دیگر نیاز به فروش واحد آپارتمان خود را دارم و به مستاجر اعلام کردم که فقط معامله را با خریداری که ملک را با مستاجر بپذیرد انجام میدهم. اما ایشان از اجازه ی بازدید کلا ممانعت میکند و پس از درخواست های مکرر بنده اعلام کردند که تنها یک بار اجازه ی ورود و بازدید میدهند. با توجه به اینکه 6 ماه از پایان قرارداد اجاره ایشان باقیمانده آیا راه حلی وجود دارد؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ایشان نمی‌توانند مانع بازدید خریدار باشند، در وهله اول با ایشان صحبت کنید تا مثلا در حضور شما ، خریدار جهت مشاهده ملک برود، اگر قبول نکردند، میتوانید از ایشان به علت ممانعت از حق شکایت نمایید، چون با امتناع از حضور خریدار، مانع فروش ملک میگردد.