مشاوره حقوقی رایگان - گول زدن در ازدواج

اگر زوجه بعد از دو سال بلاتکلیفی در دوران عقد به زوج ابراز کند که اصلا او را دوست ندارد می توان ان را به مثابه گول زدن در ازدواج تلقی کرد و بدون دادن مهریه طلاقش را داد در حالی که خیلی از دختران در هنگام عصبانیت از این حرف ها می زنند در ضمن از دلایل این گفتار زوجه بلاتکلیفی و نگرفتن هیچ توجه عاطفی و مالی از زوج و دخالت و ابروبری خانواده او می باشد
در این شرایط لطفا راهنمایی بفرمایید که زوجه باید چه کند

پاسخ ها :

مسیح امیری

مسیح امیری :

خیر امکانش نیست،زن به محض عقد مالک مهریه میشود و در صورت نزدیکی کل مهریه و عدم نزدیکی و باکره بودن نصف مهریه را مالک میباشد و تحت هیچ عنوانی این حق از بین نمیرود مگر با رضایت و بخشیدن خود زن.