مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای با ادله غیرمستند

سلام. وقتیکه دادگاه درموردی پرونده حقوقی با استناد به دودلیل رد دعوی نماید, که بعد روشن شود که این دلیلها اشتباه و غیرمنطقی و البته غیرقانونیست و اثبات آنهم بسادگی و صدرصد با ارایه دو مدرک معتبر قابل انجام هست, ولی متاسفانه بخاطر عدم آگاهی از قوانین مهلت اعاده دادرسی تمام شده, الان شش ماه هست حکم در تجدیدنظر قطعی شده, آیا راهی برای رسیدن بحقم وجود دارد راهنمایی نمایید. ممنون

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

اگر مهلت ها پایان یافته متاسفانه خیر
وتنها با استناد به ماده 477 آیین دادرسی کیفری از طریق رئیس قوه قضائیه امکان اعاد وجود دارد
موفق باشید