مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه داوری

فرض مثال: ثمن معامله 500میلیون تومان بوده خریدار نصف ان را پرداخت کرده نصف دیگر به تاخیر افتاده حال فروشنده تقاضای فسخ کرده و کارشان به داوری کشیده شده
سوال: آیا حق الزحمه داوری از روی کل ثمن معامله محاسبه میشه یا نصف ان و اینکه در مورد فسخ چطوری حق داوران محاسبه میشود ؟
لطفا واضح راهنمایی فرمایید. خداوند سرافرازتان کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حق الزحمه داوری طبق آیین‌نامه مربوطه تعرفه‌ای دارد که درخصوص موضوع خواسته شما دو درصد خواسته خواهد بود مگر اینکه توافق غیر از این باشد جهت نیاز به اطلاعات بیشتر در انجام پروسه تماس بگیرید