مشاوره حقوقی رایگان - راه پله ی طبقه ی آخر آپارتمان و روف گاردنینگ پشت بام

با سلام، اینجانب در یک آپارتمان سه طبقه ای زندگی می کنم که در هر طبقه تنها 1 واحد است. متاسفانه واحد ها فاقد انباری هستند و در پارکینگ به دلیل کمبود فضا امکان ساخت و ساز برای اهالی وجود ندارد. به همین دلیل اینجانب که در طبقه ی آخر (سوم) زندگی می کنم می خواهم اقدام به نصب یکسری طبقه در پاگرد و راه پله ی واحد خودم به سمت پشت بام کنم. خواستم بدانم این اقدام من می تواند مشکل حقوقی داشته باشد؟ و اگر به جای این کار در پشت بام (سقف خانه ی خودم) یک انباری کوچک درست کنم، این کار آیا پیگرد قانونی دارد و یا نیاز به مجوز شهرداری دارد؟ در کنار ساخت انباری کوچک اگر پشت بام را روف گاردنینگ کنم در صورت استفاده ی دیگر طبقات از آن آیا می توانم هزینه ی آن را از آنها مطالبه نمایم؟ یا اینکه آنها حتی می توانند به خاطر این کار (انجام روف گاردنینگ) به دلیل عدم رضایت کنونی از من شکایت کنند؟
بسیار سپاس گزارم از مساعدت شما

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

ساکنین دیگه چون مشاع می توانند اجازه ندهند بله می توانند شکایت کنند