مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق مغازه واقع در پاساژ بدلیل تعطیلی پاساژ

سلام من در یکی از پاساژ های تهران تعمیرکار لوازم برقی هستم که از فروردین تازه اینجارو اجاره کردم و از همان روز مغازه و پاساژ تعطیله الان مدیریت میتونه برق و قطع کنه .
ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه پول برق را نپرداخته باشید و با اخطاریه نیز حاضر به پرداخت پول برق نشوید بله درغیراینصورت خیر .
موفق باشید