مشاوره حقوقی رایگان - اشراف بر حیاط

سلام ما یک خانه زمینی داریم که در کنار ما یک آپارتمان 6 طبقه ساخته شده بعد از ما
این آپارتمان در قسمت پشت که در کنار حیاط خانه ما قرار دارد یک حیاط جا گذاشته علاوه بر تراس واحدها که کاملا چسبیده به حیاط ما و اشراف کامل بر حیاط ما دارد و دیوار کنار حیاط ما را نگرفته
از لحاظ حقوقی ایا ایشان میتواند این دیوار را نگیرد و برای الزام ایشان به گرفتن این دیوار بین خانه ما و ایشان چکار میشود کرد

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

الزام همسایه در صورتی ممکن است که اصول و مقررات مربوط به ساخت را رعایت نکرده باشد