مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت کالای آسیب دیده

سلام وقت بخیر من یه کالایی خریداری کردم و قرار شد فروشنده 2 روز بعد کالا رو بفرسته متاسفانه کالایی که فرستاده ایراد داره من تماس گرفتم و خواهان تعویض کالا یا پس دادن پول شدم اما فروشنده قبول نمیکنه که من کالا رو سالم فرستادم یا تو باربری ایراد پیدا کرده یا خودتون خراب کردین و مسئولیتش با من نیست الان من باید چیکار کنم؟ آیا این موضوع صحت داره که بعد از خارج شدن کالا از مغازه فروشنده دیگه مسئولیتی نداره؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بستگی دارد که واقعاً کالا از ابتدا آسیب دیده یا در منزل شما. فروشنده کالا مسئول است. اما در بیشتر مواقع پیگیری قانونی موضوع هزینه بیشتری از خود کالا برای خریدار دارد مگر اینکه ارزش کالا بالا باشد.