مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل محصول در زمان تایید شده

ما یک سرویس خواب به همراه لوازم جانبی را سفارش دادیم و قرار بر این شد تا قبل از عید ١4٠٠ تحویل داده شود از عید ٢ ماه میگذرد در حال حاضر اما دریغ از حتی یک تلفن. ما مبلغ ١5 میلیون تومان در روز ثبت سفارش که البته حضوری بود پرداخت کردیم به عنوان بیعانه و ما بقیه پول برای روز تحویل باقی ماند ، سوال من این که امکان دارد برای عدم تحویل در زمان تایید شده و اشتباه از سوی فروشنده شکایت کرد و کل مبلغ را پس گرفت؟؟؟ با در نظر داشتن این که تمامی شماره ها خاموش بود و پاسخ گو نیستند و هر روز کار را به روز دیگر موکول میکنند. متشکرم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر خسارت دیرکرد عدم تحویل در موعد مقرر توافق گردیده یا در فیش شما درج شده بله