مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام
حکم محکومیت نفقه گذشته برای بنده صادر شده است. درحالی که نفقه جاریه را پرداخت می کنم آیا برای پرداخت نفقه معوقه باید منتظر صدور اجراییه از طرف زوجه باشم یا اینکه به دادگاه مراجعه کنم و نفقه را تقسیط کنم؟
آیا میتوانم با اشاره به فاکتورهای پرداختی و فاکتورهای طلاا مجددا دادخواست اعاده دادرسی دهم؟
لازم به ذکر است دوران عقد هستیم و زوجه باکره است و به دادگاه اعلام کرده از حق حبس استفاده می کند.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام حکم نفقه باید قطعی شود تا اجرا گردد اگر رسید دال بر پرداخت دارید می باید به دادگاه ارایه دهید