مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

سلام وقتتون بخیر. خانمم نفقه ایام گذشته و حال و آینده را در زمان عقد مطالبه کرده کارشناس نفقه مبلغ نفقه را تعیین کرده چون مبلغ بیشتر از 20تومن بود ارجاع دادن پرونده را از شورا به دادگاه خواستم بدونم که آیا نفقه ایام گذشته را میشود اعسار بزنم و یا اگر اعسار زدم حق طلاق میتونه بگیره خانمم ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله می توانید دادخواست اعسار دهید و در این صورت زوجه میتواند تقاضای طلاق کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید درخواست اعسار بدهیدبرای درخواست طلاق می‌بایست موضوع کلاً بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید درخواست اعسار از پرداخت کنید تا قاضی رسیدگی کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید اعسار بزنید اگر بیش از 6ماه باشد حق طلاق ایجاد میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم محکومیت بله می توانید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شروع به پرداخت نفقه به صورت اقساط بنا به حکم اعسار نمایید طلاقی برای ایشان متصور نیست نسبت به پرداخت کلیه نفقه از معوقه و جاریه اعسار تقدیم نمایید