مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور طلا

سلام و درود
من تو دوران عقد هستم و الان می‌خواهیم جدا بشیم من وکالت طلاق دادم و زنم وکالت بذل مهریه حالا رفتن و نفقه را گذاشتن اجرا و ترک انفاق زدن
فاکتور همه طلاهام را دارم و فاکتور سرویس طلا به مقدار 49 گرم را زنم از طلافروشی گرفته و حالا طلا فروش به من فاکتور نمیده من چطور میتونم اقدام کنم و آیا میتونم طلاهام را پس بگیرم؟
برای ترک انفاق هم من نرفتم عدم تمکین بزنم چون می‌خواستیم توافقی جدا بشیم و 3 جلسه اجباری طلاق را رفتیم و عدم سازش زدن
آیا باید کاری انجام بدم برای ترک انفاق؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طلاها هدیه است و چنانچه در ید زوجه باشد می تواند ادعا کند موجود نیست و الزامی به استرداد آن ندارد.
در خصوص ترک انفاق هم با جمع آوری دلایل و شهادت شهود و همان برگه مشاوره طلاق توافقی اظهار نمایید اولا تمکین نبوده و ثانیا با رضایت بوده