مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام. همسر بنده درخواست استرداد طلاها را داده و ادعا دارند که طلاها را پدر ایشان خریده و نمیگذارند برای مهریه توقیف شود آیا درخواستشان صحیح است و طلاها را باید به ایشان پس بدهم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام طلاهایی که هنگام عقد به خانم داده می شوند هبه هستند و متعلق به خانم هست چنانچه شوهر بخواهد پس بگیرد شرایطی را باید داشته باشند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر نمی تواند پس بگیرد