مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

بسمه تعالی
احتراما در خصوص پرسش :
( بسمه تعالی سلام و عرض ادب احتراما ضمن تشکر از حضرتعالی با توجه به اینکه رای هیات تشخیص و هیات حل اختلاف به نفع بنده بوده و یک حکم قطعی و لازم الاجرا است ولی کارفرما (بانک خصوصی) از دیوان دستور موقت توقف اجرای حکم و اعتراض به رای هیات حل اختلاف را بدون مطالعه پرونده گرفته حال اگر انشاالله رای دیوان هم به نفع بنده باشد. آیا بانک حق اعتراض به رای دیوان را نیز خواهد داشت؟ و اینکه بانک خصوصی چقدر حق اعتراض دارد؟ متشکرم)
منظورم اینه که اگر رای دیوان هم به نفع بنده باشد آیا بانک میتواند اعتراضی بکند یا نه؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام و احترام
آرا صادره از شعب بدوی دیوان عدالت حتی اگر در مقام اعتراض به آرا هیات تشخیص باشند ظرف 20 روز قابل تجدیدنظر در شعب تجدید نظر هستند