مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی ایثارگران

باسلام اینجانب کارمند سازمان آموزش فنی و حرفه ای در استان گلستان می باشم. بنده در مرکزی که پست سازمانی ام آنجا بود خدمت می کردم که شهر محل خدمتم 2تا مرکز دارد و مدیرکل برای بنده ابلاغ صادر کرد که ضمن پست سازمانی به مرکز شهر همجوار منتقل میگردید که مرکز همجوار در فاصله35کیلومتری مرکزی که پست سازمانی ام آنجا بود.
بعداز گذشت 5ماه بنده درخواست نمودم که میخواهم سر پست سازمانی خودم بروم مدیرکل کل مخالف برگشت من به سرپست سازمانی ام بود که سرانجام برای بنده ابلاغ صادر کردکه به پست سازمانی ام که مرکز اولم بود برگشتم که همزمان با بازگشتم پست سازمانی من را به مرکز دوم شهرستان انتقال داده و مرکزی که قبلا پست سازمانی ام آنجا بوده فوق العاده کمتر توسعه یافته داشته که حذف گردیده است
1- آیا برای گرفتن پست سازمانی قبلی میتوانم شکایت کنم؟
2- در صورت عدم برگشت به پست سازمانی اول فوق العاده کمتر توسعه یافته قابل برگشت می باشد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید ،
به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید