مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تبصره 2 بند ذ ماده 87 برنامه ششم توسعه

با سلام. مطابق این تبصره والدين، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه شاغل در كليه دستگاه هاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آن ها و شركت هاي عمومي و دولتی در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر مشروط به عدم محكوميت آن ها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار ميشوند.
آیا این تبصره بصورت شفاف شامل همسر رزمندگان با حداقل 6 ماه حضور در جبهه شاغل در كليه دستگاه هاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آن ها و شركت هاي عمومي و دولتی می گردد؟
لطفا راهنمایی کنید. با سپاس

پاسخ ها :

تبصره 2 بند ذ ماده 87 برنامه ششم توسعه تنزل پست سازمانی ایثارگران