مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص دیوارکشی دور باغ

تا آنجائیکه می دانم مطابق رای دیوان عالی کشور که به عنوان رویه قضایی مطرح و مستند است دیوار کشی دور باغ تا 2متر بلااشکال است و تغییر کاربری تلقی نمی گردد و بدین خاطر فاقد عنوان مجرمانه است، اما در حال حاضر متاسفانه در منطقه لواسانات جهاد کشاورزی شمیرانات با استناد به حکم قضایی اقدام به تخریب دیوار باغات می نماید. پس رای دیوان عالی کشور چیست ؟مگر قابل استناد نیست؟ باید چکاری انجام داد تا جلوی این تخریب گرفته شود؟

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

بر مبنای قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و باغات مصوب 88 ممکن نیست که این قانون را وحدت رویه را منس. خ نموده