مشاوره حقوقی رایگان - درختان بالای هفت سال آیا دیوار دور باغ با چین درختانی باز هم تخریب می شود

با سلام
من باغ حدود 1300 متر دارم که فقط دیوار 2 متری بلوکی دارد با درختان بالای هفت سال دیوار هم حدود 2 سال کشیده شده است آیا جهاد کشاورزی در آن منطقه که همه دور باغ هایشان دیوار گذاشتند و ساخت در آن دارند ممکن است در باغی که فقط یک دیوار بلوکی است نسبت به باغهای که ویلا ساختند کمتر سخت گیری کند با درختان بالای هفت سال ؟
با سپاس

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
مطابق قانون و چندین رای کیفری صادره، صرف دیوار چینی و یا حصار چینی تغییر کاربری نیست احتمالا به استناد قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی مزاحم شما بشوند، اما رویه دادگاه ها متفاوته شما حتما در صورتی که پرونده‌ایی تشکیل شد به رویه قضایی استناد کنید