مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

سلام. من قبلا این سوال را مطرح کردم که وکلای محترم نوشته اند نیاز به توضیح بیشتر دارد لذا مجدد مطرح می نمایم. من 6 سال قبل آپارتمانی در یک ساختمان 5 واحده با پارکینگ اختصاصی خریده ام و پارکینگ با جانمایی مشخص در صورتمجلس تفکیکی و سند من آمده است. سازنده که در حال حاضر مالک واحد دیگری در این ساختمان است در زمان ساخت یک طبقه خلاف می سازد و به تعداد 2 واحد کسری پارکینگ داشته( بخاطر شکل زمین تنها 3 پارکینگ مورد تایید قرار گرفته بوده) ایشان یکی از واحد ها را با پارکینگ فروخته و نتوانسته تامین نماید از اینرو با رای دادگاه با این استناد که به طبقه خلاف پارکینگ تعلق نمی گیرد، پارکینگ خودش را به واحد مزبور داده و بدون پارکینگ شده . از طرف دیگر ایشان یک پارکینگ مزاحم را با مسوولیت شخصی در زمان ساخت اخذ و به یکی از واحدها واگذار می نماید که در سند واحد مزبور آمده است. این پارکینگ مزاحم امکان استفاده از حیاط جنوبی ساختمان را از تمام واحدها سلب می نماید چون در مدخل آن قرار گرفته است. حال سازنده که خود بدون پارکینگ مانده است سه دانگ آپارتمان را به همسرش انتقال داده و همسر دادخواستی ارایه کرده مبنی بر اینکه وجود این پارکینگ مزاحم امکان استفاده از حیاط مشاعی را از ایشان سلب کرده و از دادگاه تقاضای حذف آن را نموده. همچنین تقاضا کرده که پارکینگ های موجود( به تعداد 3 عدد) با قید قرعه به واحدهایی که آپارتمان را با پارکینگ خریداری کرده اند منجمله اینجانب دوباره تعیین محل گردد. با اینکار ایشان دو هدف را دنبال می کند. اول اینکه واحدی را که با رای دادگاه پارکینگ وی را تصاحب کرده بدون پارکینگ نماید و این پارکینگ مورد مناقشه را با رای دادگاه به واحدی که پارکینگ مزاحم را به آن فروخته منتقل کند. دوم اینکه راه حیاط جنوبی باز شود و ایشان از حیاط به عنوان پارکینگ مشاعی استفاده کند. مرغوبیت محل پارکینگ ها تفاوت زیادی دارد و قرعه کشی مجدد می تواند محل فعلی پارکینگ اینجانب را به پارکینگ بدتری تبدیل نماید. از طرف دیگر اینجانب در زمان انتقال با وضع موجود بر اساس اسناد رسمی و صورتجلسه تفکیکی که محل پارکینگ در آن مشخص بوده آپارتمان را خریداری کرده ام و در سند من هم آمده. سوال من این است که با توجه به توضیحات ذکر شده آیا ایشان می تواند درخواست ابطال پارکینگ مزاحم و جانمایی مجدد با قرعه را مطرح نماید؟

پاسخ ها :

یک مشاور

با توجه به اینکه حق شما به موجب سند رسمی ایجاد شده امکان ایجاد حقوق معارض بر خلاف رضایت شما یا حکم قطعی دادگاه وجود ندارد. لذا در دادگاه شما باید با استفاده از یک وکیل دادگستری از موضع خود در برابر اقدامات در حال اجرا دفاع کنید

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

بعنوان معترض در جلسات دادگا حضور و از حق مکتسبه در صورتمجلس واگذاری دفاع کنید