مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

باسلام وقتتون بخیر ببخشید لوازم همسر من که شامل جعبه ابزار، سنگ فرز، باندو امپیلی که روی ماشین نصب بوده بعد ار توقیف خودرو توسط کلانتری ضبط میشه، علت توقیف پیدا شدن مقداری شیشه بود که مشخص شد مال همسرم نبوده و مال شخصی که داخل ماشین بوده هست. خودرو ازاد کردیم ولی کلانتری وسایل و نمیده گفت شاکی داره و اتهام دزدی به همسر من زد، پرونده از مهرماه هست که توسط بازپرس درحال نظارت هست و خدارو شکر امروز منع تعقیب صادر شد، من فاکتور سنگ فرز، استشهادیه محل کسب، جواز کسب و برای بازپرس برده بودم، همسر من هیچ سابقه ای نداره و خدا میدونه هرکدوم از اون وسایل و چطور خریده!!! سوالم اینه الان که منع تعقیب صادر شده چطور وسایل و بگیرم مشکل اینجاست چندماه پیش افسر تجسس به ما گفت قاضی حکم داده وسایل به شکات داده بشه و ما وسایل و دادیم رفته!!!!!
از طریق بازرسی از کلانتری شکایت کردم به دلیل دروغ گفتن از جانب بازپرس چون هنوز حکمی داده نشده بود
و خیانت در امانت
الان چطور و از چه طریق پیگیری کنم تا بتونم وسایلم و بگیرم و از اون افسر شکایت کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به همان شعبه بازپرسی وبا استناد به قرار منع تعقیب وبا ارائه اسناد ومدارک که دال بر مالکیت همسرتان نسبت به وسایل مطرح شده است را مطابق ماده215 قانون مجازات اسلامی استرداد ان را بخواهید