مشاوره حقوقی رایگان - ارتفاع مجاز دیوار مشترک

باسلام بنده میخوام منزلی دوبلکس بسازم و که میخواستم ببینم ایا قانونی برای این هست که مسنی ساختمان باید چقدر ارتفاع داشته باشد اگر هست چقدر میتونم کف حیاط خود و ساخت خود را بالا بیاورم ؟ و اینکه ارتفاع مجاز برای دیوار حیاط چقدر است چه مقدار میتوانم افزایش ارتفاع دیوار های حیاط بدم؟ در دو طرف من یک طرف سخت و دیگری زمین بایر است و هنوز ساخت نشده متراژ زمین 270 متر میباشد 27*10 عرض کوچه 8 متری می باشد و روبه روی ساختمان هم یک نمایندگی می باشد و مسکونی نیست
ممنون میشم پاسخ گو باشید باتشکر؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سلام شما باید تامین دلیل بگیرید واز دادگاه کارشناس بگیرید تا این حد و حدود را برای شما مشخص کند