مشاوره حقوقی رایگان - اتهام نگهداری مواد مخدر

با سلام. اردیبهشت سال99 با پسری که مورد علاقه ام بود به خاطر گرفتن تولد میخواستیم به سفره خونه برویم که در سر راه پیش یکی از دوستانش رفت و او را هم آورد. در راه ماموران جلوی ما را گرفتند و از ماشین 33 گرم و 50 سانت شیشه گرفتند و ما رو بازداشتگاه بردند. بعد از دو روز با وثیقه بیرون اومدم. حالا برای تاریخ تیر 1400 وقت دادگاه دادند که به جرم شکایت دو نفر از من به جرم نگهداری مواد بنده اصلا روحم هم خبردار نبود. حالا چی میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ساام
اگر نتوانید اثبات نمایید که هیچگونه علم واطلاعی از مواد نداشته ایید به اتهام حمل مواد مخدر قابل مجازات خواهید بود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام احتمالاً راننده یا دارنده ماشین مسئول خواهد بود