مشاوره حقوقی رایگان - دريافت حقوق پدر و مادر

با سلام و تشكر، پدرم فوت كردن و مستمري ايشون رو مادرم از تامين اجتماعي ميگرفتن، مدتيه كه مادرم هم كه بازنشسته خدمات كشوري هستن فوت كردن، من خودم ٢٠ سال سابقه كار دارم و بالاي ٤٢ سال هستم ولي براي بازنشستگي اقدام نكردم، در حال حاضر جايي كار نميكنم و مجردم، آيا ميتونم براي دريافت حقوق پدر و مادرم هر دو با هم اقدام كنم يا فقط حقوق يك نفرشون به من تعلق ميگيره؟ خيلي ممنون ميشم جواب بدين

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود

در صورتیکه فرزند اناث هستید و مجرد و جایی هم مشغول کار نیستید و منبع درآمدی ندارید فقط میتوانید از مستمری پدرتان استفاده نمایید .