مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک مشاع

با سلام. بنده صاحب سه دانگ از یک واحد مسکونی هستم. سه دانگ دیگر به صورت یک و نیم بین دو نفر دیگر تقسیم شده. چند ماه قبل از این که به نام من بشود با یک قرارداد یک ساله دست مستاجر بوده است و پایان قرارداد خردادماه هست. مستاجر تمام کرایه را برای آن دو نفر دیگر پرداخت کرده است. من اظهار نامه فرستادم هم برای مستاجر هم دو مالک دیگر که ماه به ماه باید سهم من را به حساب خودم واریز کند. الان نزدیک یک سال هست که کرایه من را نداده و من تاکنون چندین اظهارنامه فرستادم که هم کرایه من را باید بدهد هم تا آخر خرداد امسال که پایان قرارداد هست باید تخلیه کند و حق تمدید قرارداد اجاره را ندارد.

آیا اگر مجدد با آن دو مالک تمدید قرارداد کند و به همین کار ادامه دهد من میتوانم از دادگاه تقاضای خلع ید خانه را بکنم؟ آیا موفق میشوم؟

2- در مورد کرایه که نداده میتوانم علیه دو مالک دیگر شکایت خیانت در امانت بکنم؟ آیا محکوم میشود؟

راهنمایی بفرمایید که چگونه اقدام کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر مستاجر با شما قرارداد ندارد می توانید تقاضای خلع ید بنمایید
موضع کرایه منزل کیفری نیست و شما می توانید دادخواست مطالبه به دادگاه حقوقی بدهید.