مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس

سلام وقت بخیر. حدودا یک ماه و نیم با یه آقا پسری ارتباط داشتیم تو تلگرام به نیت ازدواج بعد تو این مدت منو اغفال کرد و عکس و فیلم لختی ازم خواست منم فرستادم بعد یه مدت که دیدم پسر پاکی نیست گفتم نمیخوامت اونم تهدیدم کرد اگه باهام نباشی من عکساتو پخش میکنم. بعد من رفتم دادسرا شکایت کردم پلیس فتا هم دستگیرش کرد بعد حالا برا من چه مجازاتهایی ممکنه در نظر بگیرن؟ رابطه نامشروع محسوب میشه یا نه؟
ما یکبار بیرون همو دیدیم و صحبت کردیم و در حد بوس و بغل اینا بوده. چیکار میشه کرد حالا؟

پاسخ ها :

تهدید به انتشار عکس رابطه نامشروع تهدید به انتشار عکس های خصوصی رابطه نامشروع غیر زنا مجازات رابطه نامشروع