مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام.
من کارمند رسمی تامین اجتماعی بودم.
یک مرتبه در تیر ماه 1399 درخواست انتقالی دادم و به نتیجه نرسید. (قبول نکردند)
در شهریور 1399 درخواست مرخصی بدون حقوق دادم و گفتند 90 روز مرخصی استحقاقی داری و شعبه شلوغ هست و امکان آن نیست. (باز هم قبول نکردند)
در 6،7،1399 درخواست استعفا دادم و درخواستم به اداره کل ارسال شد و من دیگر سر کار حاضر نشدم و من ناعادلانه به سمت استعفا سوق داده شدم.
استعفا رو قبول نکردند و تا اسفند غیبت برای من حساب کردند و در اسفند حکم اخراج زدند. در حالی که من یا قبول استعفا رو میخواستم یا مرخصی. الان اعتراض کردم امکان بازگشت هست؟

پاسخ ها :

اعتراض به حکم اخراج بازگشت به کار در صورت اخراج بازگشت به کار کارمند بازگشت به کار