مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای هیات تخلفات اداری

هیات بدوی تخلفات اداری مالیاتی، به بنده با 23 سال سابقه کار به خاطر دو ماه غیبت حکم اخراج داده‌اند. فکر نمی‌کنم رای عادلانه باشد. مگر جنایت جنگی مرتکب شدم؟ به نظرم کاملا مغرضانه بوده. بنده فقط تخلف، غیبت غیر موجه داشته‌ام. این رای واقعا عجیب نیست؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... وفق اصل تناسب‌مجازات با تخلف، منصفانه و قانونی نیست ... در مرجع اداری صالح از جمله دیوان عدالت اعتراض و شکایت کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر عجیب نیست قبلا ارای مشابه نیز صادر شده ولی جهت اطمینان نقض رای رو از دیوان عدالت بخواین و منتظر نتیجه باشین