مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

سلام. من با شوهرم در مدت یک ماه زندگی مشترک اختلاف داشتیم و من به تمکین محکوم شدم و موقع اجراییه تمکین از طرف دادگاه یک برگه تمکین را شوهرم به کلانتری برده بود که بگوید برای تمکین بیاید. من رفتم کلانتری گفتم حاضر به تمکین هستم و به او زنگ زدند و نیومد که من را ببرد. صورتجلسه کردند که خانم حاضر بود ولی طرف نیومده است. به خاطر اون ازدواج مجدد اقدام کرد و به او ندادند و صورتجلسه هم در پرونده دادگاه موجود هست. اما بعد از 6 ماه شوهرم بدون اطلاع من رفته گواهی گرفته و در سیستم گفته ثبت کردند که بنده حاضر به تمکین نیستم. من برای نفقه اقدام کردم و برگه گواهی رو برای نفقه گذاشته است. دادستان هم دستور داده این نشوز است و به او نفقه نمیرسد. اعتراض دادم به نفقه که صورتجلسه کلانتری موجود هست و من حاضر بودم. فعلا تکلیف نفقه ام مشخص نیست. شوهرم چهار سال است به خاطر جلب مهریه و جهیزیه فراری است و به جای او وکیل به دادگاه میفرستد.در غیاب خودش چون ازدواج او رد شد و زنی را صیغه دائمی کرده بود. برای بار دوم اقدام به ازدواج مجدد کرده است. من هم حکم قبلی قطعیت ازدواج رو هم گذاشتم و درخواست رد ازدواجش رو کردم. قاضی به خاطر گواهی اجرایی به او ازدواج مجدد داده است با این که موقع اجراییه همان روز صورتجلسه هست و در حکم قبلی نوشته شده که خانم حاضر به تمکین در کلانتری بوده است و طرف او نیومده است و باز ازدواج داده که باید اعتراض بدهم.
اگر ازدواج دوم به او بدهند، از طرف دادگاه این طرف هم نفقه به من نرسد باز من میتونم اقدام به طلاق غیابی کنم یا جدا بشوم و یک جورایی از شر او راحت بشوم یا نه و همین طوری تا آخر عمرم موندنی هستم و نشوز حساب میشوم. یکی هم ما در برگه سند ازدواجمون عقد نامه یک بندی هست زوج همسر دیگری بدون رضایت زوجه اختیار کرده است و چن یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود اجرای عدالت ننماید. دو تامون هم امضا کردیم. آیا در طلاق غیابی این بند به من کمک میکند؟

پاسخ ها :

مریم ابریشم کش

مریم ابریشم کش :

سلام بنظر من شما به دنبال نقض رای ازدواج مجدد باشید باتوجه به اینکه همسر شما صیغه دائم انجام دادن بدون رضایت شما و بدون حکم دادگاه همین الان هم میتونید از این موضوع برای تقاضای طلاق استفاده کنید