مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه خانواده

باسلام و احترام خدمت سروران عزیز
ابتدا بابت وقت گرفته شده پوزش میخوام چون شما سروران گفته بودید سوال قبلیم مبهم بوده کمی جامع تر خدمت شما سروران عرض
من 5 سال پیش با دختری غریبه در زادگاه پدری خودم در شهری شمالی ازدواج کرد متاسفانه باید عرض کنم این خانوم با مشاوره‌های غلط که می‌گرفت توانست به طور کامل نابود کنه من رو و فقط پی مادیات بره
متاسفانه به ماه نکشیده زندگیمون شکایت های بیشماری که هیچ کدوم سندیت نداشته و در همه محکوم می‌شده مثل نفقه تهمت و جعل هویتی برای پرونده سازی مجازی تاراج تمامی مدارک هویتی و مالی از جوراب تا همه چیز که به خاطر ادرسهایی که به دروغ از من به دادگاه داده بوده قبل از اطلاع من حکم جلب گرفته بود از سه شهر شکایت کرده بود از من من تها تونسته بودم ادم تمکین بزنم که اونم از اضطراب جلب بابت پروندها نتونستم شرکت کنم در نهایت ابتدای سال 98 طلاق غیابی گرفته ولی هنوز اجرای حکمی که ناحق بابت جعل اینترنتی به من داده شده گرفته باز هستش و ممنوع الخروج و مسدودی حسابهام که دیگه به واقعا هم خسته شدم از این اوضاع و این که با کمک خدا تونستم دوباره سرپا بشم
حال سوالم از شما سروران عزیز این هستش که آیا میتونم همه اتهام هارو دوباره به جریان بندازم و اثبات بر بی‌گناهی کنم تا ممنوع الخروج بودن رفع مسدودی حسابهام حتی ادعای حیثیت کنم البته میدونم همه اینها رو یکی از شما سروران باید انجام بده اگز درست عرض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

یه نکته کوچیک حلال کنید،در زمان طلاق غیابی که زن درخواست میکنه بر مجهول بودن شوهرش آیا زمان اجرا باید زن چیزی به عنوان ضمانت بزاره، و این که ابطال این حکم تا چه مدتی برای شوهر امکان داره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صیغه طلاق در دفترخانه اجرا شده باشد باتوجه به نوع طلاق متفاوت است اگر رجعی باشد قابل بازگشت است درغیر این صورت خیر جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم غیابی باشد شما باید واخواهی نمایید و از خود دفاع نمایید
اگر حکم قطعی شده باشد باید به اجرا احکام مراجعه نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر شما در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نشده اید لذا می توانید واخواهی نمایید .جهت حکم جلب هم اگر پرونده ها مربوط به پرداخت دین به اصطلاح مالی بوده تقاضای اعسار دهید که پس از تایید واحراز اعسار جلب شما لغو می گردد.با بت ادرس اشتباهی هم الان با توجه به الکترونیکی بودن ابلاغات ادرس ثبت شده ثنا مدنظر است اگر ثنا نداشته باشید وخانم ادرس اشتباه داده باشدصددر صد ابلاغات قانونی ومی توانید لایحه ای ارسال نمایید مبنی اینکه اینکه شما از ابلاغات اگاه نشده ایدودفاع نمایید .اما در اخر توصیه می کنم با توجه به سختی کار وکیلی جهت انجام امور خویش انتخاب نمایید از طریق سامانه در ارتباط باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حسب مورد اگر حکم غیابی باشد قابل واخواهی و اگر حضوری قطعی باشد از طریق اجرای احکام پیگیری خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر حکم غیابی باشد شما باید واخواهی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نشده اید می توانید واخواهی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که حکم غیابی است نسبت به آن واخواهی کنید