مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد زنان سرپرست خانواده

با سلام و احترام. خانم 51 ساله با 22 سال سابقه کار هستم و کارمند رسمی یکی از دانشگاه های دولتی تهران و بیمه خدمات درمانی هستم. به مدت 13 سال است که جدا شده ام و سرپرست خانواده با دو فرزند هستم. امکان ادامه کار بیش از این ندارم. آیا میتوانم بازنشسته پیش از موعد بشوم و با چند سال بازنشستگی و این که سنوات تعلق میگیرد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد زنان سرپرست خانوار بازنشستگی زنان سرپرست خانوار بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی