مشاوره حقوقی رایگان - شرایط بازنشستگی پیش از موعد زنان سرپرست خانوار

با سلام و احترام. اینجانب خانم و کارمند رسمی 25 سال خدمت ناپیوسته که نوزده سال آخر در یک وزارتخانه است که در حال حاضر نیز مشغول بخدمت در آن می‌باشم. با توجه به اینکه سرپرست خانواده هستم آیا راهکاری برای بازنشستگی پیش از موعد برایم وجود دارد؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.بایذ به ظ‌وابط و مقررات آن ارگان توجه داشته باشید