مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سهم از زمین ارثی

سلام، وقت بخیر.
حدود 35 سال پیش به مادر من 10 هزار متر زمین کشاورزی رسیده است و ایشون به جز خودشون 5 تا خواهر دیگر دارند. به هر خواهر به میزان مساوی زمین رسیده است اما به مادر من این ده هزار متر یک جا هست و زمین بقیه خواهر ها جدا هست. منظور هر قطعه یک سمت هست. الان یکی از خاله های من بعد 35 سال اومدند و ادعا دارند که من هم از اون زمین سهم دارم.
چون ارث پدری هست جایی ثبت نشده و دست نوشته ای وجود نداره . اما برادرها شاهد هستند.
الان خاله من اگر شکایت بکند، میتواند از اون زمین بگیرد؟
ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر خاله شما سهم خود را از ماترک مرحوم پدر بزرگتان اخذ نموده باشد دیگری حقی بر سایر سهم وراث ندارد