مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ادعا فامیلی در چند مرحله

یک خانواده در دو دادگاه شکایت کردند و نتونستن اثبات کنند چون اسناد ما کامل بود موضوع این بود که ادعا دارند ما نوه های خواهر پدربزرگ شما هستیم و از زمین‌های پدربزرگ شما ارث میبریم چون با مادر بزرگ ما خواهر برادر بودند و پس ما هم ارث میخواهیم ….
و موضوع این هست که این خانم که عمه بودن زودتر از پدرشون فوت کردند و حالا ول کن نیستند این دفعه سوم شکایت کردند….
آیا قانونی هست که من هم شکایت کنم ازشون؟

پاسخ ها :

ادعای داشتن نسبت خانوادگی نسبت خانوادگی ادعای سهم از زمین ارثی ارث