مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری

با سلام. قصد خرید زمینی رو دارم ولی نمیدونم که قبلا به کسی فروخته شده یا نه. خواستم بدونم قبل از امضای مبایعه نامه و پرداخت پول باید کد رهگیری بگیرم یا بعد از اینکه پول رو دادم و قولنامه رو امضا کردم اقدام به دریافت کد رهگیری کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام در زمان انعقاد قرارداد و قبل از پرداخت باید کد رهگیری بگیرید.

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
قبل از انعقاد قرارداد و پرداخت هرگونه وجههی از فروشنده بخواهید تا از دفاتر اسناد رسمی یک استعلام ثبتی اخذ نماید تا از توقیف نبودن ملک و شناسایی مالک رسمی آن اطمینان حاصل کنید. ضمناً بحث داوری قرارداد را نپذیرید و یا به داور مورد اعتماد خود ارجاع دهید.
موفق باشید.