مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری مبایعه نامه

سلام. ملکی رو حدود 10 سال پیش خریدم،در مبایعه نامه کد رهگیری صادر نشده و الان کد رهگیری رو لازم دارم،به فروشنده دسترسی ندارم،اصلا نمیدونم کجاست،حضورش الزامیه یا بر اساس همون‌مبایعه نامه میشه کد رهگیری گرفت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم قرارداد باید فروشند امضاء کنه و بدون امضاء فروشنده ممکن نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم قرارداد مبایعه نامه لازم است که فروشنده ذیل آن را به امضای خویش ممضی کند و سپس می توانید بر اساس آن اقدام به اخذ کد رهگیری قرارداد مبایعه نامه کنید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست جهت تنظیم مبایعه نامه با کد رهگیری فروشنده حضور داشته باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای دریافت کد رهگیری باید طرفین معامله باشند و اگر طرفین حضور دارند میتونید با مراجعه به یکی از دفاتر مشاورین املاک اقدام کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتی اگر کد رهگیری بگیرید از طریق املاکی که در آن مبایعه نامه را تنظیم کرده است فروشنده نیز می بایست آن قرارداد کد رهگیری دار را امضا نماید سندیت داشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بنگاه های املاک سوال نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
به بنگاه املاک مربوطه مراجعه کنید