مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی برادر

با سلام. عزیزان تو رو خدا کمک کنید به کمکتون نیاز دارم. من سال 74 به دنیا اومدم و یک داداش دوقلو داشتم که گویا بیمارستان تحویل نمیدهد و به خانواده ام میگوید که نوزاد فوت شده است و جنازه بهشون نمیدهند و حتی نشون هم نمیدهند.
الان بعد از 25 سال من از جریان خبر شدم و پیگیر شدند که بیمارستان پرونده پیدا کرده و آورده میگوید گواهی فوت در پرونده نیست و فقط میگوید تنفس یک قل 4_2 و امکان داشته فوت کرده آیا همچین امکانی دارد؟ در ضمن این بیمارستان در اون سال ها بچه روستای ها رو تحویل نمیداده است و میگفته فوت کردند. پدر و مادر من هم روستایی بودند.
بنظرتون من چیکار کنم کمکم کنید

پاسخ ها :

مفقودی برادر مفقودی نوزاد در بیمارستان